APA:
کپیمحمدزاده میلانی، جعفر، صدیقی، نسیم، و میرزایی، حبیب اله. (1397). تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(1 )، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/392286/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده میلانی جعفر، صدیقی نسیم، میرزایی حبیب اله. تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(1 ):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/392286/fa
IEEE:
کپیجعفر محمدزاده میلانی، نسیم صدیقی، و حبیب اله میرزایی، “تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 1 ، pp. 73–84، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392286/fa