APA:
کپیسپاهی، آذر، یقبانی، مسعود، و عطای صالحی، اسماعیل. (1398). فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93 )، 99-107. SID. https://sid.ir/paper/72142/fa
Vancouver:
کپیسپاهی آذر، یقبانی مسعود، عطای صالحی اسماعیل. فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(93 ):99-107. Available from: https://sid.ir/paper/72142/fa
IEEE:
کپیآذر سپاهی، مسعود یقبانی، و اسماعیل عطای صالحی، “فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 93 ، pp. 99–107، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72142/fa