Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

304
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

446
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر طول دوره انبارمانی و منطقه ی کاشت بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی میوه سیب (.Malus domestica Borkh) رقم گرانی اسمیت

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 27

چکیده

 بررسی و شناخت روند تغییرات شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی میوه در طول دوره نگه داری در انبار سرد, به خصوص در مناطق عمده تولید, منجر به مدیریت موفق و اقتصادی انبارمانی و عرضه میوه با کیفیت به بازار می شود. مطالعه حاضر, در سال 1393 به منظور مقایسه عمر انبارمانی میوه سیب رقم گرانی اسمیت تولید شده در دو منطقه مهم آبیک استان البرز و خرمدشت تاکستان استان قزوین با ارتفاع متفاوت از سطح دریا صورت گرفت. میوه ها در هر دو منطقه 160 روز پس از مرحله تمام گل برداشت و در چهار مرحله شامل: قبل از انبار و 1, 2 و3 ماه پس از نگه داری در انبار سرد مورد ارزیابی واقع شدند. باتوجه به نتایج, تفاوت معنی داری بین دو منطقه در اکثر شاخص های کیفی موردبررسی وجود داشت. حداکثر سفتی بافت (04/9 کیلوگرم بر مترمربع) در میوه های انبار شده منطقه آبیک مشاهده شد. بیش ترین میزان فنل کل (22/5 میلی گرم در 1 گرم وزن تر) و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه (10/84 درصد) مربوط به منطقه آبیک قبل از انبار بود. حداکثر فعالیت آنزیم پراکسیداز (67/9 میکرومول در 1 گرم وزن تر در دقیقه) در منطقه خرمدشت و حداقل فعالیت این آنزیم (78/0 میکرومول در 1 گرم وزن تر در دقیقه) در منطقه آبیک مشاهده گردید. در نتیجه کشت سیب ’ گرانی اسمیت‘ در مناطق دشت نزدیک به دامنه کوه, منجر به بهبود شاخص های کیفی میوه مانند سفتی, طعم و ارزش غذایی و به دنبال آن افزایش-انبارمانی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیروزبخت، لطیفه، بخشی، داوود، قاسم نژاد، محمود، و هدایتی، رقیه. (1398). تاثیر طول دوره انبارمانی و منطقه ی کاشت بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی میوه سیب (.Malus domestica Borkh) رقم گرانی اسمیت. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 19(2 )، 15-27. SID. https://sid.ir/paper/394599/fa

    Vancouver: کپی

    فیروزبخت لطیفه، بخشی داوود، قاسم نژاد محمود، هدایتی رقیه. تاثیر طول دوره انبارمانی و منطقه ی کاشت بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی میوه سیب (.Malus domestica Borkh) رقم گرانی اسمیت. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1398؛19(2 ):15-27. Available from: https://sid.ir/paper/394599/fa

    IEEE: کپی

    لطیفه فیروزبخت، داوود بخشی، محمود قاسم نژاد، و رقیه هدایتی، “تاثیر طول دوره انبارمانی و منطقه ی کاشت بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی میوه سیب (.Malus domestica Borkh) رقم گرانی اسمیت،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 19، no. 2 ، pp. 15–27، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394599/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا