مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

220
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 126

چکیده

 در این مطالعه, تاثیر زئوتن بر شاخص های رشد, ترکیب لاشه و ایمنی کپور معمولی انگشت قد بررسی شد. به این ترتیب که 180 قطعه ماهی (میانگین وزن 1/0± 3/20 گرم) به طور تصادفی به چهار تیمار تقسیم و به مدت 8 هفته, به ترتیب با جیره های حاوی 0 (تیمار شاهد), 2, 4 و 8 گرم زئوتن بر کیلو گرم جیره, تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش, در تیمارهای 2 و 4 گرم زئوتن میانگین وزن نهایی, ضریب چاقی, کارایی غذایی, ضریب کارایی پروتئین, شاخص کبدی و شاخص احشایی افزایش و FCR کاهش نشان داد (05/0>P). بالاترین میزان رطوبت لاشه و همچنین پایین ترین میزان چربی لاشه مربوط به تیمار های 2 و 4 گرم بود (05/0>P). خاکستر لاشه در تیمار 8 گرم بالاترین میزان را داشت (05/0>P). شاخص های بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون, میزان گلوبولین, لیزوزیم, کمپلمان و IgM در تیمار 4 گرم به صورت معنادار بالاتر از تیمار شاهد و تیمار 8 گرم بود (05/0>P). کمترین و بیشترین تعداد گلبول های سفید به ترتیب در تیمارهای 8 گرم و 2 گرم زئوتن مشاهده شد. بالاترین درصد لنفوسیت و نوتروفیل به ترتیب در تیمارهای 2 گرم و 4 گرم زئوتن دیده شد. در مجموع, زئوتن با سطوح 2 تا 4 گرم بر کیلوگرم موجب بهبود رشد, کیفیت لاشه و شاخص های ایمنی کپور معمولی انگشت قد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایمانی، محمدجواد، زنگویی، نسیم، ذاکری، محمد، و موسوی، سیدمحمد. (1398). اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(1 )، 103-126. SID. https://sid.ir/paper/394925/fa

    Vancouver: کپی

    ایمانی محمدجواد، زنگویی نسیم، ذاکری محمد، موسوی سیدمحمد. اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(1 ):103-126. Available from: https://sid.ir/paper/394925/fa

    IEEE: کپی

    محمدجواد ایمانی، نسیم زنگویی، محمد ذاکری، و سیدمحمد موسوی، “اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 1 ، pp. 103–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394925/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button