APA:
کپیایمانی، محمدجواد، زنگویی، نسیم، ذاکری، محمد، و موسوی، سیدمحمد. (1398). اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(1 )، 103-126. SID. https://sid.ir/paper/394925/fa
Vancouver:
کپیایمانی محمدجواد، زنگویی نسیم، ذاکری محمد، موسوی سیدمحمد. اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(1 ):103-126. Available from: https://sid.ir/paper/394925/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد ایمانی، نسیم زنگویی، محمد ذاکری، و سیدمحمد موسوی، “اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت قد (Cyprinus carpio)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 1 ، pp. 103–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394925/fa