در این مطالعه، اثر چهار جیره آزمایشی شامل جیره های حاوی آستاگزانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (هر یک به مقدار 100 میلی گرم در هر کیلوگرم جیره) و جیره فاقد افزودنی رنگدانه ای (شاهد) بر روی رشد، شاخص های خونی، ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور 120 قطعه ماهی اسکار ببری با وزن متوسط 5/0± 5/7 گرم به مدت 8 هفته با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. در انتهای دوره برای بررسی شاخص ها، از آن ها نمونه برداری به عمل آمد. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل آماری داده ها اختلاف معنی داری را بین تیمار تغذیه شده با آستاگزانتین با سایر تیمارها از نظر شاخص های WG، FCR، SGR، BWI، افزایش طول و فعالیت لیزوزیمی نشان داد (05/0P<)، ولی در سایر شاخص های ایمنی (ایمنوگلوبولین کل، IgM )، شاخص های خونی و کاروتنوئید کل اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0P>). نتایج مطالعه حاضر نشان داد رنگدانه های مورد استفاده می تواند سبب بهبود شاخص های رشد، ایمنی و رنگی شدن در ماهی اسکار ببری شود که در بین این رنگدانه ها، آستاگزانتین عملکرد مطلوب تری نسبت به دیگر رنگدانه ها داشت.