APA:
کپیفاتحی، دریا، سروی مغانلو، کوروش، آق، ناصر، ابطحی، سیدمیثم، و ایمانی، احمد. (1397). اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 6(4 )، 103-120. SID. https://sid.ir/paper/394940/fa
Vancouver:
کپیفاتحی دریا، سروی مغانلو کوروش، آق ناصر، ابطحی سیدمیثم، ایمانی احمد. اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1397؛6(4 ):103-120. Available from: https://sid.ir/paper/394940/fa
IEEE:
کپیدریا فاتحی، کوروش سروی مغانلو، ناصر آق، سیدمیثم ابطحی، و احمد ایمانی، “اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 6، no. 4 ، pp. 103–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394940/fa