APA:
کپیصباغ پور، سمیرا، معتمدزادگان، علی، و حدیدی، میلاد. (1394). بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). علوم غذایی و تغذیه، 12(2 (پیاپی 46))، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/143390/fa
Vancouver:
کپیصباغ پور سمیرا، معتمدزادگان علی، حدیدی میلاد. بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(2 (پیاپی 46)):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/143390/fa
IEEE:
کپیسمیرا صباغ پور، علی معتمدزادگان، و میلاد حدیدی، “بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 15–22، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143390/fa