APA:
کپینجف نجفی، مسعود، شاطری، حمیدرضا، و کاشانی نژاد، مرتضی. (1400). بررسی اثر صمغ کنجاک, صمغ دانه مرو, سرعت همگن سازی و چربی بر pH, بافت و رنگ ماست همزده کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17(1 (پیاپی 67) )، 55-67. SID. https://sid.ir/paper/395488/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، شاطری حمیدرضا، کاشانی نژاد مرتضی. بررسی اثر صمغ کنجاک, صمغ دانه مرو, سرعت همگن سازی و چربی بر pH, بافت و رنگ ماست همزده کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛17(1 (پیاپی 67) ):55-67. Available from: https://sid.ir/paper/395488/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، حمیدرضا شاطری، و مرتضی کاشانی نژاد، “بررسی اثر صمغ کنجاک, صمغ دانه مرو, سرعت همگن سازی و چربی بر pH, بافت و رنگ ماست همزده کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 1 (پیاپی 67) ، pp. 55–67، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395488/fa