APA:
کپیغیبی، نسا، و اشرفی یورقانلو، رقیه. (1398). بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 963-975. SID. https://sid.ir/paper/144259/fa
Vancouver:
کپیغیبی نسا، اشرفی یورقانلو رقیه. بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):963-975. Available from: https://sid.ir/paper/144259/fa
IEEE:
کپینسا غیبی، و رقیه اشرفی یورقانلو، “بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 963–975، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144259/fa