مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی سازی شده با پودر پوست انار

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 132

چکیده

 در این مطالعه, از باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus با درصدهای مختلف پودر پوست انار (صفر, 5/0, 1, 5/1 و 2 درصد) برای تولید یک نوشیدنی فراسودمند مبتنی بر شیر شتر استفاده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی های حاصل ارزیابی شد. نتایج نشان داد که غنی سازی شیر با پودر پوست انار باعث بهبود بقای باکتری های پروبیوتیک از 95/6 به Log CFU/ml 35/7 می شود. با افزودن پوست انار به نوشیدنی ها, فعالیت آنتی اکسیدانی آن ها در روش مهار رادیکال های آزادDPPH, مهار رادیکال های آزاد ABTS و قدرت احیاکنندگی, به ترتیب از 7 به 33/85, 13/9 به 66/93 و 126/0 به 435/0 افزایش یافت. مطالعات رئولوژیکی نشان داد که افزودن پودر پوست انار به نوشیدنی ها باعث افزایش ویسکوزیته آن ها از 65/5 به mPa 5/21 می شود. افزودن پودر پوست انار همچنین باعث تغییر عوامل رنگ (L*, a* و b*) شد و افزایش پودر پوست انار رنگ قرمز و زرد در نمونه ها را افزایش داد. همچنین, نتایج ارزیابی حسی, از جمله طعم, ظاهر, بو و پذیرش کلی نشان داد که نوشیدنی های تولید شده مورد پسند مصرف کنندگان قرار گرفته اند. با این حال, نتایج ارزیابی حسی نشان داد که افزودن درصد بالای پودر پوست انار به نوشیدنی ها می تواند میزان پذیرش حسی محصول نهایی را کاهش دهد.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضوی، سیدمحسن، جلالی، حسین، و ضیاالحق، سیدحمیدرضا. (1399). تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی سازی شده با پودر پوست انار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(6 (پیاپی 66) )، 123-132. SID. https://sid.ir/paper/395497/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضوی سیدمحسن، جلالی حسین، ضیاالحق سیدحمیدرضا. تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی سازی شده با پودر پوست انار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(6 (پیاپی 66) ):123-132. Available from: https://sid.ir/paper/395497/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحسن مرتضوی، حسین جلالی، و سیدحمیدرضا ضیاالحق، “تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی سازی شده با پودر پوست انار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 6 (پیاپی 66) ، pp. 123–132، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button