مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,241
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

749
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگیهای میکروبی گوشت قرمز و پرتودهی آن جهت کاهش بار میکروبی و از بین بردن عوامل بیماری زا در دماهای 18- و 4 درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 46

چکیده

گوشت قرمز معمولا آلوده به میکروبهای زمینه ای فراوان از منابع مختلف است. برای پیشگیری از شیوع بیماریهای حاصل از بیماری زاهای آلاینده گوشت و جلوگیری از فساد میکروبی این ماده غذایی که خسارت های جبران ناپذیری به بهداشت و اقتصاد جامعه وارد می کند, کاستن بار میکروبی تا زیر حد مجاز استاندارد به منظور افزایش مدت نگهداری و از بین بردن بیماری زاهای میکروبی دارای اهمیت بسیار است. در این کار پژوهشی از روش پرتودهی گاما برای کاستن بار میکروبی استفاده شده است, که طی آزمایشهای متعدد و رسم منحنیهای “دز - پایندگی” در مورد انواع آلودگیهای متفاوت, دز مطلوب برای کاستن آنها به ویژه از بین بردن آلودگی سالمونلا حدود 3 کیلوگری بدست آمد. با این دز می توان گوشت پرتودهی شده را به مدت 2 هفته بدون بروز هیچ گونه تغییرات ناشی از فساد یا رنگ و بو در دمای 4°C نگهداری کرد. همچنین به منظور تجزیه و تحلیل بیوشیمیایی و تعیین میزان اسیدهای آمینه ضروری, نمونه های پرتودهی شده و شاهد مقایسه شدند؛ در این مورد تفاوت بارزی بین نمونه ها دیده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمدی سده، فرحناز، مجد، فرامرز، فتح الهی، هادی، اربابی، کوروش، و محمدبیگی ابهری، ملوک. (1382). بررسی آلودگیهای میکروبی گوشت قرمز و پرتودهی آن جهت کاهش بار میکروبی و از بین بردن عوامل بیماری ‌زا در دماهای 18- و 4 درجه سانتی ‌گراد. مجله علوم و فنون هسته ای، -(29)، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/396274/fa

    Vancouver: کپی

    معتمدی سده فرحناز، مجد فرامرز، فتح الهی هادی، اربابی کوروش، محمدبیگی ابهری ملوک. بررسی آلودگیهای میکروبی گوشت قرمز و پرتودهی آن جهت کاهش بار میکروبی و از بین بردن عوامل بیماری ‌زا در دماهای 18- و 4 درجه سانتی ‌گراد. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1382؛-(29):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/396274/fa

    IEEE: کپی

    فرحناز معتمدی سده، فرامرز مجد، هادی فتح الهی، کوروش اربابی، و ملوک محمدبیگی ابهری، “بررسی آلودگیهای میکروبی گوشت قرمز و پرتودهی آن جهت کاهش بار میکروبی و از بین بردن عوامل بیماری ‌زا در دماهای 18- و 4 درجه سانتی ‌گراد،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 29، pp. 39–46، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396274/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button