APA:
کپیایری، مارال، بیات کوهسار، جواد، قنبری، فرزاد، و قره باش، آشورمحمد. (1397). اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم, تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی. تحقیقات تولیدات دامی، 7(4 )، 33-46. SID. https://sid.ir/paper/396370/fa
Vancouver:
کپیایری مارال، بیات کوهسار جواد، قنبری فرزاد، قره باش آشورمحمد. اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم, تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(4 ):33-46. Available from: https://sid.ir/paper/396370/fa
IEEE:
کپیمارال ایری، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری، و آشورمحمد قره باش، “اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم, تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 4 ، pp. 33–46، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396370/fa