Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

344
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

421
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 64

چکیده

 هدف از این پژوهش ارزیابی اثرات عمل آوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته جو پوشینه دار و بدون پوشینه با استفاده از سیستم نورفور (NorFor) بود. دو رقم جو با استفاده از سود, فرمالدئید و اوره به ترتیب به مقدار 35, 4 و 35 گرم در کیلوگرم ماده خشک عمل آوری شدند. با استفاده از داده های آزمایش حاصل از اندازه گیری تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و نشاسته دانه جو, اجزای پروتئین شامل پروتئین محلول, پروتئین با پتانسیل تجزیه پذیری, نرخ ثابت تجزیه و فراسنجه های نشاسته شامل نشاسته محلول, نشاسته با پتانسیل تجزیه پذیری و ثابت تجزیه نشاسته در سیستم نورفور برآورد شد. به منظور اندازه گیری تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام از روش کیسه های نایلونی و سه راس قوچ در زمان های انکوباسیون 0, 2, 4, 8, 16, 24 و 48 استفاده شد. نتایج نشان داد که جو بدون پوشینه و جو پوشینه دار عمل آوری شده با اوره بیشترین مقدار پروتئین محلول را (به ترتیب 561 و 610 گرم در کیلوگرم پروتئین خام) در مقایسه با بقیه تیمارها داشتند. بخش نشاسته محلول در جو بدون پوشینه بدون عمل آوری با بیشترین مقدار با دیگر تیمارها اختلاف معنی داری داشت (05/0>P). بخش نشاسته با پتانسیل تجزیه پذیری در جو پوشینه دار بدون فرآوری نسبت به تیمارهای جو بدون پوشینه بیشتر بود. به طور کلی, کمترین مقدار پروتئین محلول و نشاسته محلول را به ترتیب جو بدون پوشینه عمل آوری شده با سود و جو پوشینه عمل آوری شده با اوره در سیستم نورفور داشت که حایز اهمیت برای عبور پروتئین و نشاسته از شکمبه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قورچی، تقی، جمشیدی رودباری، آمنه، و سمیعی زفرقندی، محسن. (1397). اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور. تحقیقات تولیدات دامی، 7(4 )، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/396454/fa

    Vancouver: کپی

    قورچی تقی، جمشیدی رودباری آمنه، سمیعی زفرقندی محسن. اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(4 ):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/396454/fa

    IEEE: کپی

    تقی قورچی، آمنه جمشیدی رودباری، و محسن سمیعی زفرقندی، “اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 4 ، pp. 57–64، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396454/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا