APA:
کپیسمیعی زفرقندی، محسن، قورچی، تقی، و آهنی آذری، مجتبی. (1389). تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک, نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/193719/fa
Vancouver:
کپیسمیعی زفرقندی محسن، قورچی تقی، آهنی آذری مجتبی. تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک, نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/193719/fa
IEEE:
کپیمحسن سمیعی زفرقندی، تقی قورچی، و مجتبی آهنی آذری، “تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک, نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 21–32، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193719/fa