APA:
کپیصادقیان، علیرضا، کدخدایی، رسول، فرهوش، رضا، کوچکی، آرش، و نجف نجفی، مسعود. (1392). بررسی تاثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر - نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 139-152. SID. https://sid.ir/paper/234094/fa
Vancouver:
کپیصادقیان علیرضا، کدخدایی رسول، فرهوش رضا، کوچکی آرش، نجف نجفی مسعود. بررسی تاثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر - نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):139-152. Available from: https://sid.ir/paper/234094/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صادقیان، رسول کدخدایی، رضا فرهوش، آرش کوچکی، و مسعود نجف نجفی، “بررسی تاثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر - نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 139–152، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234094/fa