مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 487 | صفحه پایان 497

چکیده

 هدف از این آزمایش, بررسی ظرفیت بافری چند مخلوط بافری و تأثیر آن ها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی بود. به همین منظور پنج مخلوط بافری شامل: 1) ترکیب حاوی 15 درصد بیکربنات سدیم + 15 درصد اکسید منیزیم + 35 درصد کربنات منیزیم + 35 درصد بنتونیت سدیم؛ 2) ترکیب حاوی 35 درصد بیکربنات سدیم + 35 درصد اکسیدمنیزیم + 15 درصد کربنات منیزیم + 15 درصد بنتونیت سدیم؛ 3) ترکیب حاوی 20 درصد بیکربنات سدیم + 40 درصد اکسیدمنیزیم + 20 درصد کربنات منیزیم + 20 درصد بنتونیت سدیم؛ 4) ترکیب حاوی 40 درصد بیکربنات سدیم + 20 درصد اکسیدمنیزیم + 20 درصد کربنات منیزیم + 20 درصد بنتونیت سدیم؛ و 5) ترکیب حاوی 16 درصد کربنات سدیم + 35 درصد اکسیدمنیزیم + 22 درصد کربنات منیزیم + 5 درصد بنتونیت سدیم و 22 درصد پتاسیم فسفات منوبازیک, تهیه شد. ظرفیت بافری و شاخص ارزش بافری اندازه گیری شد. سپس تأثیر مخلوط های بافری بر پتانسیل تولید گاز, pH, غلظت نیتروژن آمونیاکی و ماده خشک ناپدید شده در شرایط آزمایشگاهی (IVDMD) بررسی گردید. مقدار ظرفیت و شاخص ارزش بافری ترکیب 2 بیشتر از سایر ترکیبات بافری بود (0/05>P). ترکیب بافری 4 سبب افزایش تولید گاز شد (0/05>P). مقدار IVDMD در بین ترکیبات بافری یکسان بود و تنها ترکیب بافری 4 و 1 با یکدیگر اختلاف داشتند (0/05>P). استفاده از ترکیب بافری 2 سبب افزایش pH محیط کشت شد (0/05>P). در کل نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از ترکیب بافری 2 می تواند نقش مؤثری در جلوگیری از افت pH و به تبع آن کاهش اسیدوز داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وقار سیدین، سیدمرتضی، مجتهدی، محسن، فتحی نسری، محمدحسن، و غیاثی، سیداحسان. (1398). بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(4 )، 487-497. SID. https://sid.ir/paper/396651/fa

    Vancouver: کپی

    وقار سیدین سیدمرتضی، مجتهدی محسن، فتحی نسری محمدحسن، غیاثی سیداحسان. بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(4 ):487-497. Available from: https://sid.ir/paper/396651/fa

    IEEE: کپی

    سیدمرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، محمدحسن فتحی نسری، و سیداحسان غیاثی، “بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 4 ، pp. 487–497، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396651/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button