APA:
کپیشریف زاده، علی، و معتمدنژاد، هدی. (1399). مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3 )، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/397140/fa
Vancouver:
کپیشریف زاده علی، معتمدنژاد هدی. مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(3 ):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/397140/fa
IEEE:
کپیعلی شریف زاده، و هدی معتمدنژاد، “مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 57–67، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397140/fa