APA:
کپیمهرنیا، محمدامین، علیزاده بهبهانی، بهروز، برزگر، حسن، و تناور، هادی. (1400). اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی اکسیدانی, فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 189-198. SID. https://sid.ir/paper/397552/fa
Vancouver:
کپیمهرنیا محمدامین، علیزاده بهبهانی بهروز، برزگر حسن، تناور هادی. اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی اکسیدانی, فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):189-198. Available from: https://sid.ir/paper/397552/fa
IEEE:
کپیمحمدامین مهرنیا، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر، و هادی تناور، “اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی اکسیدانی, فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 189–198، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397552/fa