APA:
کپیجرجانی، سارا، قلیچی، افشین، و هدایتی فرد، مسعود. (1397). تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 153-167. SID. https://sid.ir/paper/397724/fa
Vancouver:
کپیجرجانی سارا، قلیچی افشین، هدایتی فرد مسعود. تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):153-167. Available from: https://sid.ir/paper/397724/fa
IEEE:
کپیسارا جرجانی، افشین قلیچی، و مسعود هدایتی فرد، “تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 153–167، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397724/fa