APA:
کپیحدائق، هاله، غیاثی طرزی، بابک، بصیری، علیرضا، و خداخانی، سارا. (1389). بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM. علوم غذایی و تغذیه، 7(3 (پیاپی 27))، 59-65. SID. https://sid.ir/paper/143429/fa
Vancouver:
کپیحدائق هاله، غیاثی طرزی بابک، بصیری علیرضا، خداخانی سارا. بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(3 (پیاپی 27)):59-65. Available from: https://sid.ir/paper/143429/fa
IEEE:
کپیهاله حدائق، بابک غیاثی طرزی، علیرضا بصیری، و سارا خداخانی، “بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 59–65، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143429/fa