مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بایستگی های اخلاقی حرفه ی تهیه کنندگی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 171

چکیده

اخلاق حرفه ای یعنی اینکه «شما حق دارید و ما تکلیف». اخلاق حرفه ای شاخه ای از اخلاق کاربردی است که به مباحث اخلاقی در حرفه می پردازد؛ رفتار مناسب حرفه را جدا از عوامل مصلحتی و قانونی تعیین می کند و وظیفه ینظارت بررفتارها و جلوگیری از مشکلات اخلاقی و تبیین استانداردها و قواعد اخلاقی حرفه را بر عهده دارد. اخلاق حرفه ای نوعی تعهد اخلاقی و وجدان کاری در هر نوع حرفه, وظیفه و مسئولیت است. حرفه ی تهیه کنندگی به دلیل جایگاه ویژه ای که در رهبری و مدیریت گروه برنامه سازی دارد و به سبب تأثیرگذاری در حوزه های فرهنگی و اجتماعی جامعه, نیازمند تحقیق و تدوین اصول اخلاق حرفه ای است؛ ازاین رو, تبیین منشور اخلاق حرفه ای تهیه کنندگی به تهیه کننده کمک می کند تا با شناخت کامل از طرف های ارتباطی و صاحبان حق و آشنایی با بایستگی های اخلاقی در فرایند برنامه سازی, در مسیر حرفه ای شدن گام بردارد. هدف از این پژوهش, استخراج بایستگی های اخلاقی حرفه ی تهیه کنندگی با تکیه برمنابع موجود و تحقیق میدانی است. بدین منظور, از روش توصیفی و اسلوب تحقیق همبستگی استفاده شد. مسئله این مقاله, بررسی تکالیفی است که تهیه کننده در قبال صاحبان حق در حوزه ی حرفه ی خود برعهده دارد و ملزم به رعایت آن است. در نتیجه, با استنباط و استقراء هشت گروه ذی نفع و بررسی های انجام شده معلوم شد که در تمام مراحل تولید, ملاک های اخلاقی وجود دارند که تهیه کننده به منظور احقاق حقوق صاحبان حق باید به آن ها توجه کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یقینی، نصراله. (1399). بایستگی های اخلاقی حرفه ی تهیه کنندگی. مطالعات اخلاق کاربردی (اخلاق)، 10(39 (پیاپی 61) )، 145-171. SID. https://sid.ir/paper/398018/fa

    Vancouver: کپی

    یقینی نصراله. بایستگی های اخلاقی حرفه ی تهیه کنندگی. مطالعات اخلاق کاربردی (اخلاق)[Internet]. 1399؛10(39 (پیاپی 61) ):145-171. Available from: https://sid.ir/paper/398018/fa

    IEEE: کپی

    نصراله یقینی، “بایستگی های اخلاقی حرفه ی تهیه کنندگی،” مطالعات اخلاق کاربردی (اخلاق)، vol. 10، no. 39 (پیاپی 61) ، pp. 145–171، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398018/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button