Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

240
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

471
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر جیره های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش های ماکوئی در دوره انتقال

صفحات

 صفحه شروع 237 | صفحه پایان 247

چکیده

 اثر جیره های دانه کتان و سویا بر عملکرد میش های ماکویی در دوره انتقال در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار و یک میش در هر تکرار با استفاده از 16 راس میش آبستن شکم دوم نژاد ماکویی با میانگین سن سه سال و وزن (2/4+_65 کیلوگرم) که در یک محدوده از روزهای زایمان مورد انتظار(5+_30 روز) بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد( جیره پایه), جیره حاوی 10 درصد دانه کتان: جیره حاوی 10 درصد دانه سویا: و جیره حاوی نسبت 50: 50 دانه کتان و سویا بود. تیمارهای آزمایشی تاثیری بر مصرف خوراک میش ها در قبل و بعد از زایش نداشتند. وزن بره ها و ترکیب شیر میش ها تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. تولید شیر میش های تغذیه شده با جیره حاوی کتان بیش تر بود(p<0/05). میش های تغذیه شده با جیره حاوی مخلوط دانه کتان و دانه سویا بیشترین غلظت پروتئین کل سرم را داشتند(p<0/05). سایر متابولیت های سرم تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرارنگرفتند. غلظت اسیدوالریک مایع شکمبه در میش های تغذیه شده با جیره های دارای دانه سویا و مخلوط دانه سویا-دانه کتان بیش ترین مقدار بوئ(p<0/05). نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از جیره دارای دانه کتان و دانه سویا تا سطح 10 درصد جیره بدون اثر منفی بر مصرف خوراک باعث بهبود عملکرد میش ها در دوره انتقال و افزایش تولید در اوایل دوره شیردهی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرافت، میثم، علی جو، یونس علی، و اسدنژاد، بهزاد. (1399). تأثیر جیره های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش های ماکوئی در دوره انتقال. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(2 )، 237-247. SID. https://sid.ir/paper/399479/fa

    Vancouver: کپی

    شرافت میثم، علی جو یونس علی، اسدنژاد بهزاد. تأثیر جیره های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش های ماکوئی در دوره انتقال. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(2 ):237-247. Available from: https://sid.ir/paper/399479/fa

    IEEE: کپی

    میثم شرافت، یونس علی علی جو، و بهزاد اسدنژاد، “تأثیر جیره های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش های ماکوئی در دوره انتقال،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 2 ، pp. 237–247، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399479/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا