Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی

صفحات

 صفحه شروع 349 | صفحه پایان 356

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر بررسی سطوح متفاوت کنجاله کنجد در جیره گاوهای اوایل دوره شیردهی بر روی خوراک مصرفی, تولید و ترکیبات شیر, قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و فراسنجه های خونی بود. شش رأس گاو شیری هلشتاین با میانگین روزهای شیردهی26+_3 روز (سه رأس گاو زایش اول و سه رأس گاو چند بار زایش) در قالب طرح مربع لاتین 3 × 3 تکرار شده به طور تصادفی به یکی از سه تیمار آزمایشی اختصاص یافتند. تیمارهای آزمایشی شامل 1-جیره شاهد: 2-جیره حاوی 4/33 درصد کنجاله کنجد و 3-جیره حاوی 8/66 درصد کنجاله کنجد بودند. طول هر دوره 21 روز؛ با 14 روز برای سازگاری دام و 7 روز پایانی برای نمونه گیری در نظرگرفته شد. افزایش سطح کنجاله کنجد در جیره گاوها اثری بر ماده خشک مصرفی تولید و ترکیبات شیر(چربی, پروتئین و لاکتوز ) بازده استفاده از خوراک, گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و فراسنجه های خونی نداشت. نیتروژن اوره ای شیر با افزایش سطح کنجاله کنجد در جیره کاهش یافت (p<0/05). غلظت نیتروژن اوره ای خون با افزایش سطح کنجاله کنجد تمایل به کاهش داشت ( p=0/10). براساس نتایج حاصل کنجاله کنجد می تواند به عنوان منبع پروتئینی مناسبی تا سطح نه درصد جیره در تغذیه گاوهای شیری استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاهی زاد، مهرداد، امانلو، حمید، اسلامیان فارسونی، نجمه، امیرآبادی فراهانی، طاهره، و خبازان، هادی. (1399). تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر, فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(3 )، 349-356. SID. https://sid.ir/paper/399482/fa

    Vancouver: کپی

    شاهی زاد مهرداد، امانلو حمید، اسلامیان فارسونی نجمه، امیرآبادی فراهانی طاهره، خبازان هادی. تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر, فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(3 ):349-356. Available from: https://sid.ir/paper/399482/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد شاهی زاد، حمید امانلو، نجمه اسلامیان فارسونی، طاهره امیرآبادی فراهانی، و هادی خبازان، “تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر, فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 3 ، pp. 349–356، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399482/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا