APA:
کپیشاهی زاد، مهرداد، امانلو، حمید، اسلامیان فارسونی، نجمه، امیرآبادی فراهانی، طاهره، و خبازان، هادی. (1399). تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر, فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(3 )، 349-356. SID. https://sid.ir/paper/399482/fa
Vancouver:
کپیشاهی زاد مهرداد، امانلو حمید، اسلامیان فارسونی نجمه، امیرآبادی فراهانی طاهره، خبازان هادی. تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر, فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(3 ):349-356. Available from: https://sid.ir/paper/399482/fa
IEEE:
کپیمهرداد شاهی زاد، حمید امانلو، نجمه اسلامیان فارسونی، طاهره امیرآبادی فراهانی، و هادی خبازان، “تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر, فراسنجه های خونی و گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 3 ، pp. 349–356، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399482/fa