Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

785
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

686
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

قابلیت های پویای تحقیق و توسعه و تاثیر آنها بر عملکرد نوآورانه ی شرکت های صنایع غذایی تولید کننده ی شیرینی و شکلات

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 54

چکیده

 قابلیت های پویا, ظرفیت یک سازمان در ایجاد, گسترش یا اصلاح هدفمند پایگاه منابع خود می باشد. منابع چیزهایی هستند که سازمان می تواند با اتکای به آنها به اهدافش دست یابد. یکی از مهم ترین توانمندی های پویا, توانمندی های پویای تحقیق و توسعه در سازمان ها می باشد, از مهم ترین خروجی های تحقیق و توسعه, ایجاد نوآوری می باشد. لذا توانمندی های پویای تحقیق وتوسعه می تواند بر روی عملکرد نوآورانه ی شرکت ها از جمله شرکت های صنایع غذایی تاثیر بسزایی داشته باشد. بنابراین هدف این پژوهش شناسایی توانمندی های پویای تحقیق و توسعه در شرکت های صنایع غذایی و میزان تاثیر هر یک از این توانایی ها بر عملکرد نوآورانه2 می باشد, زیرا نوآوری در شرکت ها باعث ایجاد شایستگی محوری می گردد و در کسب مزیت رقابتی سهم بسزایی دارد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار AMOSاستفاده گردیده است. در نهایت 19شاخص نهایی به عنوان قابلیت های پویای تحقیق و توسعه در صنایع غذایی شناسایی شدند که قابلیت یکپارچه سازی و ایجاد هماهنگی بین فرآیندهای واحد تحقیق و توسعه و واحدهای دیگر سازمانی بیشترین تاثیر را در پویایی قابلیت های تحقیق و توسعه دارد. در متغیر احساس, شاخص سرعت در تشخیص تغییرات در صنعت, در متغیر ادراک, شاخص فعالیت های مرتبط جهت افزودن ارزش برای مشتریان در برنامه های استراتژیک سازمان, و در متغیر پیکربندی مجدد, شاخص توانایی ادغام دانش جدید به دست آمده با دانش موجود, دارای بیشترین ضریب های تعیین و تاثیر می باشند. همچنین مشخص شد که قابلیت پویای تحقیق و توسعه با سطح اطمینان 99% بر عملکرد نوآورانه تاثیر مثبت دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدابنده، فاطمه، و خمسه، عباس. (1399). قابلیت های پویای تحقیق و توسعه و تاثیر آنها بر عملکرد نوآورانه ی شرکت های صنایع غذایی تولید کننده ی شیرینی و شکلات. توسعه تکنولوژی صنعتی، 18(40 )، 35-54. SID. https://sid.ir/paper/399782/fa

    Vancouver: کپی

    خدابنده فاطمه، خمسه عباس. قابلیت های پویای تحقیق و توسعه و تاثیر آنها بر عملکرد نوآورانه ی شرکت های صنایع غذایی تولید کننده ی شیرینی و شکلات. توسعه تکنولوژی صنعتی[Internet]. 1399؛18(40 ):35-54. Available from: https://sid.ir/paper/399782/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه خدابنده، و عباس خمسه، “قابلیت های پویای تحقیق و توسعه و تاثیر آنها بر عملکرد نوآورانه ی شرکت های صنایع غذایی تولید کننده ی شیرینی و شکلات،” توسعه تکنولوژی صنعتی، vol. 18، no. 40 ، pp. 35–54، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399782/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا