APA:
کپیاسماعیلیان، عاطفه، حسینی، فرشته، و صابریان، حامد. (1400). بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 129-140. SID. https://sid.ir/paper/399895/fa
Vancouver:
کپیاسماعیلیان عاطفه، حسینی فرشته، صابریان حامد. بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):129-140. Available from: https://sid.ir/paper/399895/fa
IEEE:
کپیعاطفه اسماعیلیان، فرشته حسینی، و حامد صابریان، “بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 129–140، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399895/fa