APA:
کپینوروزی، حجت اله، شهاب لواسانی، علیرضا، و اسحاقی، محمدرضا. (1398). بررسی تاثیر تلقیح لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز حاوی مالتودکسترین. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(4 )، 31-38. SID. https://sid.ir/paper/400529/fa
Vancouver:
کپینوروزی حجت اله، شهاب لواسانی علیرضا، اسحاقی محمدرضا. بررسی تاثیر تلقیح لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز حاوی مالتودکسترین. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(4 ):31-38. Available from: https://sid.ir/paper/400529/fa
IEEE:
کپیحجت اله نوروزی، علیرضا شهاب لواسانی، و محمدرضا اسحاقی، “بررسی تاثیر تلقیح لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز حاوی مالتودکسترین،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 31–38، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400529/fa