APA:
کپیجمالی فر، حسین، شاهوردی، احمد رضا، صمدی، نسرین، زاهری، احمد، و فاضلی، محمدرضا. (1388). بقا Escherichia coli O157:H7 در دوغ های صنعتی, سنتی و دوغ پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. زیست فناوری میکروبی، 1(2)، 25-29. SID. https://sid.ir/paper/181409/fa
Vancouver:
کپیجمالی فر حسین، شاهوردی احمد رضا، صمدی نسرین، زاهری احمد، فاضلی محمدرضا. بقا Escherichia coli O157:H7 در دوغ های صنعتی, سنتی و دوغ پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1388؛1(2):25-29. Available from: https://sid.ir/paper/181409/fa
IEEE:
کپیحسین جمالی فر، احمد رضا شاهوردی، نسرین صمدی، احمد زاهری، و محمدرضا فاضلی، “بقا Escherichia coli O157:H7 در دوغ های صنعتی, سنتی و دوغ پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،” زیست فناوری میکروبی، vol. 1، no. 2، pp. 25–29، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181409/fa