APA:
کپیحقیقت خرازی، سپیده، اسماعیل زاده کناری، رضا، و رفتنی امیری، زینب. (1392). اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه ای بر زرد, ماری و فیشمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 330-339. SID. https://sid.ir/paper/498229/fa
Vancouver:
کپیحقیقت خرازی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب. اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه ای بر زرد, ماری و فیشمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):330-339. Available from: https://sid.ir/paper/498229/fa
IEEE:
کپیسپیده حقیقت خرازی، رضا اسماعیل زاده کناری، و زینب رفتنی امیری، “اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه ای بر زرد, ماری و فیشمی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 330–339، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498229/fa