APA:
کپیآیت اله زاده شیرازی، معصومه، موحد، سارا، شهاب لواسانی، علیرضا، احمدی چناربن، حسین، و رجایی، پیمان. (1400). تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 213-221. SID. https://sid.ir/paper/370112/fa
Vancouver:
کپیآیت اله زاده شیرازی معصومه، موحد سارا، شهاب لواسانی علیرضا، احمدی چناربن حسین، رجایی پیمان. تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):213-221. Available from: https://sid.ir/paper/370112/fa
IEEE:
کپیمعصومه آیت اله زاده شیرازی، سارا موحد، علیرضا شهاب لواسانی، حسین احمدی چناربن، و پیمان رجایی، “تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 213–221، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370112/fa