APA:
کپیآزادگر، آیدا، و آصفی، نارملا. (1400). تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 371-382. SID. https://sid.ir/paper/397541/fa
Vancouver:
کپیآزادگر آیدا، آصفی نارملا. تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):371-382. Available from: https://sid.ir/paper/397541/fa
IEEE:
کپیآیدا آزادگر، و نارملا آصفی، “تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 371–382، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397541/fa