APA:
کپیبشارتی، مقصود، نیازی فر، معصومه، و نعمتی، ذبیح اله. (1399). اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی, فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات تولیدات دامی، 9(3 )، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/403516/fa
Vancouver:
کپیبشارتی مقصود، نیازی فر معصومه، نعمتی ذبیح اله. اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی, فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(3 ):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/403516/fa
IEEE:
کپیمقصود بشارتی، معصومه نیازی فر، و ذبیح اله نعمتی، “اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی, فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 3 ، pp. 85–97، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403516/fa