مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,333
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز، ATPase و PPase واکوئلی

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 میزان اسیدیته میوه به عوامل محیطی, عملیات باغی پیش از برداشت و شرایط نگهداری پس از برداشت وابسته است. در این پژوهش تاثیر تیمارهای مختلف دمایی (آماده سازی دمایی و غوطه وری میوه ها در آب گرم) میزان اسیدیته و فعالیت آنزیم های کلیدی در سنتز و انباشت اسیدهای آلی میوه نارنگی رقم «ساتسوما» مورد بررسی قرار گرفت. میزان اسیدیته و فعالیت آنزیم ها کلیدی در دوره نگهداری در انبار تغییر کرد. هر چند فعالیت آنزیم آکونیتاز (Aconitase) در کیسه های آبدار گوشت میوه نارنگی در دوره انبارمانی کاهش یافت آنزیم ایزوسیتریک دی هیدروژناز (ICDH) افزایش جزیی نشان داد. دوره انبارمانی سطح بیان ژن های V-PPase و V-ATPase در اغلب میوه های تیمار شده افزایش یافت که با کاهش میزان اسیدیته گوشت میوه ارتباط دارد. تیمار دمایی تفاوت معنی داری بر میزان اسیدیته میوه ها نگذاشت. در عوض, میزان قند و نسبت قند به اسید ممکن است وابسته به نوع تیمارهای دمایی باشد. میزان بیان ژن های آنزیم های V-PPase و V-ATPase در بافت گوشت میوه به طور قابل ملاحظه ای تحت تاثیر انوع تیمار دمایی قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسم نژاد، محمود، بابالار، مصباح، و مستوفی، یونس. (1387). تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز, ATPase و PPase واکوئلی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 9(1)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/403905/fa

    Vancouver: کپی

    قاسم نژاد محمود، بابالار مصباح، مستوفی یونس. تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز, ATPase و PPase واکوئلی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1387؛9(1):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/403905/fa

    IEEE: کپی

    محمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، و یونس مستوفی، “تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز, ATPase و PPase واکوئلی،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 59–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403905/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button