APA:
کپیقاسم نژاد، محمود، بابالار، مصباح، و مستوفی، یونس. (1387). تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز, ATPase و PPase واکوئلی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 9(1)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/403905/fa
Vancouver:
کپیقاسم نژاد محمود، بابالار مصباح، مستوفی یونس. تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز, ATPase و PPase واکوئلی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1387؛9(1):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/403905/fa
IEEE:
کپیمحمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، و یونس مستوفی، “تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز, ATPase و PPase واکوئلی،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 59–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403905/fa