APA:
کپیتوریان، فهیمه، و عزیزخانی، مریم. (1398). بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/406150/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، عزیزخانی مریم. بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/406150/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، و مریم عزیزخانی، “بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 13–24، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406150/fa