APA:
کپیقوی پنجه، نوید، و فتحی نسری، محمدحسن. (1399). ارزش غذایی, ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه. تحقیقات تولیدات دامی، 9(2 )، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/406364/fa
Vancouver:
کپیقوی پنجه نوید، فتحی نسری محمدحسن. ارزش غذایی, ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(2 ):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/406364/fa
IEEE:
کپینوید قوی پنجه، و محمدحسن فتحی نسری، “ارزش غذایی, ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 2 ، pp. 79–90، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406364/fa