APA:
کپیصابری، فاطمه، خراسانی، سپیده، و شهدادی، فاطمه. (1400). تاثیر افزودن گندم سیاه, چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی قاووت. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 237-245. SID. https://sid.ir/paper/406478/fa
Vancouver:
کپیصابری فاطمه، خراسانی سپیده، شهدادی فاطمه. تاثیر افزودن گندم سیاه, چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی قاووت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):237-245. Available from: https://sid.ir/paper/406478/fa
IEEE:
کپیفاطمه صابری، سپیده خراسانی، و فاطمه شهدادی، “تاثیر افزودن گندم سیاه, چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی قاووت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 237–245، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406478/fa