APA:
کپیاخوان، حمیدرضا. (1395). ارزش تغذیه ای, محتوای ترکیبات فنولیک و خاصیت ضداکسایشی نمونه های متداول قاووت (سوغات سنتی کرمان/ایران). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 23(6)، 770-782. SID. https://sid.ir/paper/79/fa
Vancouver:
کپیاخوان حمیدرضا. ارزش تغذیه ای, محتوای ترکیبات فنولیک و خاصیت ضداکسایشی نمونه های متداول قاووت (سوغات سنتی کرمان/ایران). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1395؛23(6):770-782. Available from: https://sid.ir/paper/79/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا اخوان، “ارزش تغذیه ای, محتوای ترکیبات فنولیک و خاصیت ضداکسایشی نمونه های متداول قاووت (سوغات سنتی کرمان/ایران)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 23، no. 6، pp. 770–782، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79/fa