APA:
کپیمتحدی، آذر، طایفه، ماندانا، حبیبی، فاطمه، و فدایی، لیلی. (1400). بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 251-262. SID. https://sid.ir/paper/406527/fa
Vancouver:
کپیمتحدی آذر، طایفه ماندانا، حبیبی فاطمه، فدایی لیلی. بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):251-262. Available from: https://sid.ir/paper/406527/fa
IEEE:
کپیآذر متحدی، ماندانا طایفه، فاطمه حبیبی، و لیلی فدایی، “بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 251–262، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406527/fa