APA:
کپیصالحی، حمیده، و سحری، محمدعلی. (1400). بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین به همراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزل آلای سرد شده در دمای C o4. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 11-25. SID. https://sid.ir/paper/406599/fa
Vancouver:
کپیصالحی حمیده، سحری محمدعلی. بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین به همراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزل آلای سرد شده در دمای C o4. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):11-25. Available from: https://sid.ir/paper/406599/fa
IEEE:
کپیحمیده صالحی، و محمدعلی سحری، “بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین به همراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزل آلای سرد شده در دمای C o4،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 11–25، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406599/fa