APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، کاظمی، محسن، و میرصادقی، حجت. (1396). بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (4±2oC). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 59-71. SID. https://sid.ir/paper/72108/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، کاظمی محسن، میرصادقی حجت. بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (4±2oC). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):59-71. Available from: https://sid.ir/paper/72108/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، محسن کاظمی، و حجت میرصادقی، “بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (4±2oC)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 59–71، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72108/fa