APA:
کپیخدائی، سمیه، و خانی، محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 105-120. SID. https://sid.ir/paper/406794/fa
Vancouver:
کپیخدائی سمیه، خانی محمدرضا. اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):105-120. Available from: https://sid.ir/paper/406794/fa
IEEE:
کپیسمیه خدائی، و محمدرضا خانی، “اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 105–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406794/fa