APA:
کپیناطقی، لیلا. (1399). تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی نان تست. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 61-80. SID. https://sid.ir/paper/406851/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی نان تست. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):61-80. Available from: https://sid.ir/paper/406851/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی نان تست،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 61–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406851/fa