APA:
کپیحسینی اصفهانی، مونا، و فدوی، قاسم. (1397). بررسی اثر افزودن صمغ های کتیرا و گوار بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(4 )، 97-105. SID. https://sid.ir/paper/121145/fa
Vancouver:
کپیحسینی اصفهانی مونا، فدوی قاسم. بررسی اثر افزودن صمغ های کتیرا و گوار بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(4 ):97-105. Available from: https://sid.ir/paper/121145/fa
IEEE:
کپیمونا حسینی اصفهانی، و قاسم فدوی، “بررسی اثر افزودن صمغ های کتیرا و گوار بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 ، pp. 97–105، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121145/fa