APA:
کپیمویدی، سارا، صادقی ماهونک، علیرضا، عزیزی، محمدحسین، و مقصودلو، یحیی. (1392). بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/72126/fa
Vancouver:
کپیمویدی سارا، صادقی ماهونک علیرضا، عزیزی محمدحسین، مقصودلو یحیی. بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(38):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/72126/fa
IEEE:
کپیسارا مویدی، علیرضا صادقی ماهونک، محمدحسین عزیزی، و یحیی مقصودلو، “بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 38، pp. 103–112، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72126/fa