Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

241
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

412
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مراحل فنولوژیک گیاه دارویی Achillea pachycephala Rech. f. . بر مهار گلایکه شدن آلبومین در شرایط in vitro

صفحات

 صفحه شروع 409 | صفحه پایان 422

چکیده

 استفاده از گیاهان دارویی در مهار و درمان دیابت از طریق توقیف مکانیزم های تخریب زیست مولکول ها, موضوعی مهم در حیطه زیست پزشکی است. گیاه دارویی Achillea متعلق به خانواده کاسنی (Asteraceae) است و از گذشته های دور به طور گسترده در طب سنتی استفاده می شود. گونه A. pachycephala یکی از گونه های ارزشمند بومادران است که به عنوان منبع غنی آنتی اکسیدان ها محسوب می شود. هدف از اجرای این پژوهش, بررسی اثر مراحل مختلف فنولوژیک شامل پنج برگی, غنچه دهی, %50 گلدهی و %100 گلدهی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضددیابتی عصاره متانولی گل هایA. pachycephala بود. فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از مدل سیستم آلفا و آلفا-دی فنیل-بتا-پیکریل هیدرازیل (DPPH) و قدرت احیاکنندگی آهن (FTC) سنجش شد. میزان گلایکه شدن آلبومین نیز براساس درجه قهوه ای شدن و پاسخ دهی معرف قرمز کنگو ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که خاصیت آنتی گلایکیشنی گیاه در مرحله 50% گلدهی بیشتر از سایر مراحل بود و بیشترین مقدار فنول تام, فلاونوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی نیز در این مرحله مشاهده شد. نتایج همچنین نشان داد که بین خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی گلایکیشن ارتباط مستقیمی وجود دارد. احتمالاً A. pachycephala به واسطه خاصیت آنتی اکسیدانی قوی خود از گلایکه شدن پروتئین جلوگیری می نماید و از این رو می تواند کاندید مناسبی در کاهش عوارض دیابت معرفی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشاری، مهوش، رحیم ملک، مهدی، و میراولیایی، مهران. (1398). تأثیر مراحل فنولوژیک گیاه دارویی Achillea pachycephala Rech. f. . بر مهار گلایکه شدن آلبومین در شرایط in vitro. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، 32(3 )، 409-422. SID. https://sid.ir/paper/407113/fa

    Vancouver: کپی

    افشاری مهوش، رحیم ملک مهدی، میراولیایی مهران. تأثیر مراحل فنولوژیک گیاه دارویی Achillea pachycephala Rech. f. . بر مهار گلایکه شدن آلبومین در شرایط in vitro. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1398؛32(3 ):409-422. Available from: https://sid.ir/paper/407113/fa

    IEEE: کپی

    مهوش افشاری، مهدی رحیم ملک، و مهران میراولیایی، “تأثیر مراحل فنولوژیک گیاه دارویی Achillea pachycephala Rech. f. . بر مهار گلایکه شدن آلبومین در شرایط in vitro،” پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، vol. 32، no. 3 ، pp. 409–422، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407113/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا