مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

225
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

483
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 170 | صفحه پایان 179

چکیده

 در این پژوهش تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان بر رشد و پروفایل اسید چرب قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 150 عدد ماهی (70/ ± 74/18 گرم) در 15 تانک فایبرگلاس (100 لیتر) توزیع گردیدند و به مدت 8 هفته با سطوح مختلف فوکوییدان [صفر, 1/0, 5/0, 1 و 2 درصد] غذادهی شدند. تفاوت های معنی داری در بیشترین وزن نهایی, نرخ رشد ویژه و درصد افزایش وزن بدن در گروه هایی که بیشترین میزان فوکوییدان را مصرف کرده بودند, به ثبت رسید (p<0. 05). در صورتی که اختلاف ها در ضریب تبدیل غذایی در بین تیمارهای آزمایش معنی دار نبودند (p>0. 05) در انتهای دوره ی پرورش از هر تکرار 3 عدد ماهی به صورت تصادفی جهت پایش اسیدهای چرب عضله نمونه برداری شدند. میزانEPA, DHA, SFA, MUFA, اسیدهای چرب امگا3 (3-n), نسبت 3-n به 6-n و اسیدهای چرب اشباع نشده بسیار HUFA در بین تیمارهای مختلف تفاوت معنی داری را نشان ندادند (p>0. 05), در حالی که میزانPUFAs و آراشیدونیک اسید در بین تیمارهای مختلف دارای تفاوت معنی دار بودند (p<0. 05) و بالاترین نتایج ثبت شده به ترتیب در تیمار 2 و 1 درصد مشاهده شد. بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه می توان گفت که مصرف این نوع پلی ساکارید در میزان بالا در جیره (1 و 2 درصد فوکوییدان) می تواند موجب بهبود عملکرد رشد و حفظ کیفیت اسید های چرب در عضله شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قالبی حاجیوند، فریده، اسماعیلی، امیرحسین، و عابدیان کناری، عبدالمحمد. (1399). تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و فنون شیلات، 9(3 )، 170-179. SID. https://sid.ir/paper/407148/fa

    Vancouver: کپی

    قالبی حاجیوند فریده، اسماعیلی امیرحسین، عابدیان کناری عبدالمحمد. تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1399؛9(3 ):170-179. Available from: https://sid.ir/paper/407148/fa

    IEEE: کپی

    فریده قالبی حاجیوند، امیرحسین اسماعیلی، و عبدالمحمد عابدیان کناری، “تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 3 ، pp. 170–179، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407148/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button