APA:
کپیقالبی حاجیوند، فریده، اسماعیلی، امیرحسین، و عابدیان کناری، عبدالمحمد. (1399). تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و فنون شیلات، 9(3 )، 170-179. SID. https://sid.ir/paper/407148/fa
Vancouver:
کپیقالبی حاجیوند فریده، اسماعیلی امیرحسین، عابدیان کناری عبدالمحمد. تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1399؛9(3 ):170-179. Available from: https://sid.ir/paper/407148/fa
IEEE:
کپیفریده قالبی حاجیوند، امیرحسین اسماعیلی، و عبدالمحمد عابدیان کناری، “تاثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 3 ، pp. 170–179، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407148/fa