مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

810
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی وضع تغذیه بیماران جدید دیابتی غیر وابسته به انسولین و مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 16

چکیده

 دیابت غیروابسته به انسولین از شایعترین و پرعارضه ترین بیماریهای مزمن متابولیک در جهان قلمداد می گردد که میزان شیوع آن به علت تغییرات سبک زندگی رو به فزونی است ولی تاکنون نقش رژیم غذایی در اتیولوژی دیابت غیروابسته به انسولین و اختلال تحمل گلوکز هنوز به طور کامل شناخته نشده است. در این مطالعه رژیم غذایی بیماران جدید دیابتی غیروابسته به انسولین (46 نفر), مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز (57 نفر) و افراد سالم (101 نفر) که در سال 1374 به درمانگاه دیابت مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران دعوت شده بودند, مورد مقایسه قرار گرفته است. وضع تغذیه این سه گروه با استفاده از تکمیل پرسشنامه یادآمد خورال 24 ساعت و بسامد مصرف نیمه کمی مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته های ما نشانگر عدم وجود اختلال آماری معنی داری در میزان دریافت انرژی, درشت مغذی ها و ریز مغذی ها در سه گروه مورد مطالعه بود. همچنین نسبت اختصاص یافته به اسیدهای چرب اشباع و قندهای ساده در رژیم غذایی هر سه گروه بیش از مقادیر توصیه شده بود. اگر چه نتایج حاصله حاکی از عدم وجود اختلاف معنی دار در میزان مواد مغذی دریافتی در بین سه گروه مورد بررسی می باشد ولی ضرورت اجرا و تداوم راهنمایی های عملی در زمینه اصلاح و بهبود عادات غذایی کل افراد جامعه و همچنین انجام مطالعات وسیع تر در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اردشیرلاریجانی، محمدباقر، باستان حق، محمدحسن، پژوهی، محمد، طلایی، افسون، سجادی، سیدعلیرضا، و شیرزاد، محمود. (1379). ارزیابی وضع تغذیه بیماران جدید دیابتی غیر وابسته به انسولین و مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز. مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، 18(1)، 11-16. SID. https://sid.ir/paper/41278/fa

    Vancouver: کپی

    اردشیرلاریجانی محمدباقر، باستان حق محمدحسن، پژوهی محمد، طلایی افسون، سجادی سیدعلیرضا، شیرزاد محمود. ارزیابی وضع تغذیه بیماران جدید دیابتی غیر وابسته به انسولین و مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز. مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران[Internet]. 1379؛18(1):11-16. Available from: https://sid.ir/paper/41278/fa

    IEEE: کپی

    محمدباقر اردشیرلاریجانی، محمدحسن باستان حق، محمد پژوهی، افسون طلایی، سیدعلیرضا سجادی، و محمود شیرزاد، “ارزیابی وضع تغذیه بیماران جدید دیابتی غیر وابسته به انسولین و مبتلایان به اختلال تحمل گلوکز،” مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، vol. 18، no. 1، pp. 11–16، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/41278/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button