مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

728
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 محدودیت هایی در استفاده از پروتئین سویا مانند حلالیت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در این پژوهش سعی گردید که خواص عملکردی پروتئین سویا توسط دو صمغ زانتان و کارگینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح 0, 04/0, 09/0 و 13/0 درصد و کارگینان در سطوح 0, 03/0, 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد و صفتهای حجم سرم حجم رسوب و ضریب حلالیت نیتروژن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آماری نشان داد که نمونه های دارای 13/0 درصد زانتان و 07/0 درصد کارگینان, 13/0 درصد زانتان و 09/0 درصد کارگینان و 09/0 درصد زانتان و 09/0 درصد کارگینان دارای کمترین حجم سرم و رسوب و بالاترین میزان حلالیت بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانیان، لیدا، مرتضوی، علی، حمیدی اصفهانی، زهره، و برکتین، محسن. (1382). بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع کشاورزی، 17(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/416918/fa

    Vancouver: کپی

    جهانیان لیدا، مرتضوی علی، حمیدی اصفهانی زهره، برکتین محسن. بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1382؛17(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/416918/fa

    IEEE: کپی

    لیدا جهانیان، علی مرتضوی، زهره حمیدی اصفهانی، و محسن برکتین، “بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 17، no. 2، pp. 0–0، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416918/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button