APA:
کپیرهبری، مهشید، اعلمی، مهران، مقصودلو، یحیی، و کاشانی نژاد، مهدی. (1392). بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(1)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/234018/fa
Vancouver:
کپیرهبری مهشید، اعلمی مهران، مقصودلو یحیی، کاشانی نژاد مهدی. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(1):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/234018/fa
IEEE:
کپیمهشید رهبری، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 1–16، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234018/fa