APA:
کپیبای بوردی، احمد، و ملکوتی، محمدجعفر. (1382). تاثیر سطوح مختلف عناصر پتاسیم, روی و مس برعملکرد و کیفیت پیاز در شرایط شور در دو منظقه عمده تولید پیاز استان آذربایجان شرقی. علوم و صنایع کشاورزی، 17(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/417308/fa
Vancouver:
کپیبای بوردی احمد، ملکوتی محمدجعفر. تاثیر سطوح مختلف عناصر پتاسیم, روی و مس برعملکرد و کیفیت پیاز در شرایط شور در دو منظقه عمده تولید پیاز استان آذربایجان شرقی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1382؛17(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/417308/fa
IEEE:
کپیاحمد بای بوردی، و محمدجعفر ملکوتی، “تاثیر سطوح مختلف عناصر پتاسیم, روی و مس برعملکرد و کیفیت پیاز در شرایط شور در دو منظقه عمده تولید پیاز استان آذربایجان شرقی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 17، no. 1، pp. 0–0، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417308/fa