APA:
کپیچراغی دهدزی، سیما، دخانی، شهرام، و شاهدی باغ خندان، محمد. (1382). بررسی تولید کنسرو سوسیس و تغییرات فیزیکوشیمیایی آن در مراحل فرایند و نگه داری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(3)، 185-198. SID. https://sid.ir/paper/417839/fa
Vancouver:
کپیچراغی دهدزی سیما، دخانی شهرام، شاهدی باغ خندان محمد. بررسی تولید کنسرو سوسیس و تغییرات فیزیکوشیمیایی آن در مراحل فرایند و نگه داری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(3):185-198. Available from: https://sid.ir/paper/417839/fa
IEEE:
کپیسیما چراغی دهدزی، شهرام دخانی، و محمد شاهدی باغ خندان، “بررسی تولید کنسرو سوسیس و تغییرات فیزیکوشیمیایی آن در مراحل فرایند و نگه داری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 3، pp. 185–198، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417839/fa